• Cement, mortels, lijmen

Cement, mortels, lijmen

Cement, droge mortels, tegellijmen,.. zijn stuk voor stuk producten waar wij machines voor hebben geplaatst. Zo hebben wij in de Benelux tal van referenties voor zowel in ventielzakken als buisfolie, iets wat de laatste jaren enorm geƫvolueerd is.

Hieronder diverse mogelijkheden per zaktype:

  • Ventielzakmachines:

Met Erkomat hebben we ventielzakmachines die al jaren dienst doen voor de mortelindustrie, met een maximum van 4 vulinstallaties in rij met automatische zakopsteker. Deze pneumatische packers vullen aan hoge snelheid droge mortels in ventielzakken, deze machines zijn voorzien van dubbele afzuiging en ultrasoon sluiting.

  • FFS (Buisfolie) installatie:

Concetti heeft de laatste jaren heel wat testen en onderzoek gedaan voor cement te verpakken in buisfolie en dit met groot succes. Een grote cementspeler in Nederland heeft zijn 4de cement FFS installatie aangekocht. Ook een volledig nieuwe FFS installatie voor tegellijmen is geplaatst in Belgiƫ. De installaties voorzien van ontluchtingsprobes zorgen dat het product luchtledig wordt verpakt in de zak. Deze zakken kunnen indien gewenst voorzien worden van handgrepen.

  • Big-bag installatie:

Voor grote afvulvolumes van 1000kg heeft Concetti een big-bag installatie ontworpen waarbij de gevulde big-bag op een triltafel komt te staan en ondertussen een andere big-bag wordt afgevuld. Zo kan men een capaciteit halen van 30 big-bags/h.

4 STATION VENTIELZAKMACHINE ERKOMAT VOOR DROGE MORTELS EN CEMENTMENGESELS

CONCETTI FFS INSTALLATIE VOOR CEMENT MET TOPONTLUCHTING EN PROBES

BIG-BAG INSTALLATIE VOOR CEMENT MET TRILSYSTEEM EN SCHROEFDOSERING

Contacteer ons

+32 (0)3 710 51 70
+32 (0)3 710 51 71
service@maxpac.be
sales@maxpac.be

Stel hier uw vraag