Over ons

MAXPAC BVBA dat opgericht is in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf met 14 ervaren werknemers. Wij hebben in 2010 de acties overgenomen van GOVATEC, daardoor hebben wij opgeteld meer dan 60 jaar ervaring in de verpakkingssector. We zijn een gezond groeiend bedrijf waarbij wij onze uitgebreide ervaring koppelen aan hoogstaande merken. Wij beschikken over een ervaren sales -en servicedienst die nauw en efficiënt samenwerkt met onze producenten om tot een geschikte oplossing te komen voor de klant.

Wij zijn gevestigd in Temse (België), tussen Gent en Antwerpen.Als exclusief verdeler van ervaren verpakkingsproducenten zijn we wij actief in heel de BeNeLux regio. Gezien onze uitgebreide service-afdeling worden onze specialisten ook ingezet in andere landen. Verder voeren wij onderhoud uit op allerhande verpakkingsmerken en doen wij de volledige montage va de installatie bij de klant.

U kan bij ons terecht voor een oplossing op maat voor uw verpakkingsproject. Dit kan gaan van het doseren, wegen, afzakken tot een volledig gewikkelde pallet. Verder kunt u componenten zoals loadcells, weegsturingen en weegplateau’s bij ons vinden.

EXPERTS IN PACKAGING
BIG-BAG VULSTATION VOOR VOEDING
Productnieuws
BIG-BAG VULSTATION VOOR VOEDING

Recent heeft Maxpac een ijkwaardige, mobiele en ‘food prove’ bigbag-vulstation geleverd aan een voedingsbedrijf in België.

Meer lezen >>>
REPACK VULSTATION VOOR FLEXIBLITEIT
Productnieuws
REPACK VULSTATION VOOR FLEXIBLITEIT

Repack vulstation voor het lossen van big-bags of zakgoed, om deze te verpakken in respectievelijk big-bags en zakken.

Meer lezen >>>
TWEEDEHANDS MACHINES ‘17-‘18
Nieuwsbericht
TWEEDEHANDS MACHINES ‘17-‘18

Onlangs zijn er een aantal tweedehands verpakkingsmachines binnengekomen. Contacteer ons indien u op zoek bent naar een tweedehands machine.

Meer lezen >>>
NIEUWE CONCETTI DIERVOEDER AFVULMACHINE
Productnieuws
NIEUWE CONCETTI DIERVOEDER AFVULMACHINE

Concetti heeft onlangs een nieuwe verpakkingsmachine ontwikkeld voor diervoeders. Belangrijkste ontwikkelingen zijn: - Zeer snelle wisseling in formaat en gewicht van zak - Hoge capaciteit van de installaties - Zeer flexibel met zowel voorgemaakte zakken als buisfolie - Zeer preciese positionering van zak aan vulmond -...

Meer lezen >>>
TURN-KEY MESTSTOFFEN TERMINAL
Nieuwsbericht
TURN-KEY MESTSTOFFEN TERMINAL

In de Antwerpse haven levert Maxpac een volledig turn-key verpakkingsproject op. Waaronder een stortbunker en meerdere opvoerbanden die het product zowel naar de big-bag vulinstallatie als de FFS verpakkingsmachine transporteren. De Concetti FFS installatie voor 25Kg zakken is geconnecteerd met palletiser en rekhoesinstallatie.

Meer lezen >>>
MULTIFUNCTIONELE PALLETISER
Productnieuws
MULTIFUNCTIONELE PALLETISER

CONCETTI heeft een nieuwe palletiser ontworpen dat een combinatie is van een hoog invoer schuifpalletiser met een portaalrobot. Deze machine kan zowel papieren, PE-zakken als petfood zakken in elk gewenst patroon op iedere pallet stapelen. Wat echter nieuw is aan deze palletiser, is de extra functionaliteit om zakken of dozen in een grotere, voorgemaakte doos te plaatsen (bag-in-box systeem).

Meer lezen >>>
Contacteer ons

+32 (0)3 710 51 70
+32 (0)3 710 51 71
service@maxpac.be
sales@maxpac.be

Stel hier uw vraag
Solids Rotterdam
2 oktober 2019
3 oktober 2019
Solids Rotterdam

Vakbeurs voor het verpakken en behandelen van droge stoffen

    Bezoek ons op stand E101

    Schrijf u hier in >>>