MULTIFUNCTIONELE PALLETISER

MULTIFUNCTIONELE PALLETISER

CONCETTI heeft een nieuwe palletiser ontworpen dat een combinatie is van een hoog invoer schuifpalletiser met een portaalrobot. Deze machine kan zowel papieren, PE-zakken als petfood zakken in elk gewenst patroon op iedere pallet stapelen. De installatie is voorzien van een palletmagazijn met de mogelijkheid om op elke pallet een folie of karton te plaatsen. Wat echter nieuw is aan deze palletiser, is de extra functionaliteit om zakken of dozen in een grotere, voorgemaakte doos te plaatsen (bag-in-box systeem).

De machine kan dus enerzijds zakken behandelen als een standaard schuifpalletizer met zakinvoer op hoog niveau en anderzijds zakken of dozen stapelen in een omdoos. Voor het stapelen van de zakken of dozen in een omdoos wordt gebruik gemaakt van een telescopische op -en neergaande grijper met zuignappen.

De nieuwe palletizer met bag in-box-functionaliteit is een antwoord van Concetti op vragen vanuit de petfood-industrie, waar men een oplossingen zoekt voor de snelle verwerking van de vele verschillende zakafmetingen, producten en gewichten. Met zakken van 3 tot 6 kg kan een snelheid worden gehaald van 2700 zakken per uur, afhankelijk van de zakafmeting en het stapelpatroon. Het palletiseer-proces is middels een touch screen eenvoudig te besturen dankzij vooraf ingestelde programma’s die snel gemakkelijk kunnen worden bewerkt.

Contacteer ons

+32 (0)3 710 51 70
+32 (0)3 710 51 71
service@maxpac.be
sales@maxpac.be

Stel hier uw vraag